Tehtyä – Tuotekehitys

Mun intohimo on ollut luoda uusia asioita. Käyttää mieltäni ja lasnäoloani siihen, että luon sujuvia ja miellyttäviä käyttäjä- ja asiakaskokemuksia.

Elämäni ensimmäinen ura on tuotekehityksen laaja kirjo. Olen suunnitellut erilaisia tuotekonsepteja, verkkopalveluja ja sähköisiä tuotteita parikymmentä vuotta. Joitain esimerkkejä:

  • Tampereen yliopistossa 2006 kehitetty Tenttis, sähköinen tenttipalvelu, levisi ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin ympäri Suomen. Se oli käyttäjiensä laajassa suosiossa lähes 15 vuotta.
  • Moodle-oppimisympäristöön suunnittelin uusiksi työkalun, jolla opettajat rakentavat sähköisiä tenttejä vaivattomasti. Tämän työn tulos on ollut n. vuodesta 2009 miljoonien ja taas miljoonien opettajien käytössä maailmanlaajuisesti.
  • ForceProof-mittaussovellus on laajalti käytössä suurissa teollisuusyrityksissä mm. Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa
  • Simppeliä JPEG Autorotate-sovellusta kuvien kääntämiseen ilman laadun kärsimistä on myyty satoja lisenssejä maailmanlaajuisesti
  • Regex You Can Read on design-konsepti nk. säännöllisten lausekkeiden (regular expressions) luomiseen ja muokkaukseen mahdollisimman helppokäyttöisesti. Artikkelille kertynyt 100 000 lukijaa.

Lisätietoja: Aiemmat työt