ajatus

päivälle on turha kirjoittaa runoja
ja ilta kirjottaa runonsa itse
yön runot ovat pehmeää solinaa
ja aamu rätisee tunteensa
murojen kanssa uidessa

ka. 2.44 (9 ääntä)

 

12:23 30.5.2012 Kaksi viimeistä riviä ovat upeat. Muutenkin vähän jää sellainen minäminäminä -fiilis.

 

02:49 31.5.2012 Runojen kirjoittamisesta runoilua on yleensä melko vaivaanuttavaa luettavaa. Avausäe kyllä mielestäni on tässä suhteessa, ja sinänsäkin melko onnistunut. Harmi vain ettei seuraava rivi jatka sitä kovin vahvasti, lässähtää. Kolmas on rivi solisee ohi. Neljännen kanssa sama juttu. Viimeinen yllättää ja on sinänsä varsin hyvä. Kokonaisuus jää jotenkin ahtaaksi – runo sanoo loppujen lopuksi varsin vähän. 2.pistettä.

 

16:38 2.6.2012 Tykkään tästä ideasta itse asiassa aika paljonkin. Aloitus on komea, kaksi ensimmäistä säettä. Kolmannesta säkeestä poistaisin ainakin sanan “runot”, koska se on jo toistunut kylliksi: “yöt ovat pehmeää solinaa”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.